top of page

Acerca de

За Нас

За Lina ART

Lina ART е новият отдел на Lina 07, фокусиран изцяло към изкуството.

Преди да започнем бизнес в тази ниша, Ние направихме подробен анализ на пазара, тествахме различни заводи, изработихме мостри и ги предоставихме на художници и артисти с цел обратна връзка.
След като събрахме и анализирахме мнението им - избрахме подходящия завод, материали и успяхме да постигнем създаването на високо качествени платна - без аналог.

Качество > цена

Продуктите на Lina ART са позиционирани в един от основните ни складове, който се намира в нашия логистичен център на Еконт - това ни дава възможност за доставка до 24 часа за всяка точка на България с 30% отстъпка от цената за доставка.

За поръчки извън България използваме развитата си логистична мрежа. 

За Lina 07

Lina07 е създадена през 1991г.
Фирмата ни предлага голям набор от стоки(
огради, термопанели, бидони, пелети, фургони,..) и
услуги (
пътна помощ, сервиз, бензиностранции,..) на широк спектър от потребители.

 

Ние от Екипът на „Lina 07“, вярваме в това, което правим и Вие можете да видите това във всеки аспект на нашата работа. За нас не е достатъчно да бъдем просто успешни – ние сме фирма, която се стреми да оставя своя положителен отпечатък в бизнеса и в социалния живот на страната.

Поради разнообразната дейност и гъвкавостта на условията ни, които винаги са съобразени с изискванията и потребностите на нашите клиенти, предприятието ни се превърна в регионален лидер във всяка една от дейностите ни. Доказателство за това са хилядите наши доволни клиенти, които избират нас като стабилен и надежден партньор. Предлаганите стоки и услуги са с високо качество и се извършват от квалифициран персонал.

Ние винаги работим за постигане на високи резултати и доволни клиенти!

  • Facebook - Lina07art
  • Instagram @lina07art
LOGO без правилен избор.png

Свържете се с нас

  • Facebook - Lina07art
  • Instagram @lina07art
Thanks for submitting!
bottom of page